Thema 2019!

Ieder jaar heeft de Fjoertoer Egmond een nieuw thema. Binnen dit thema kunnen kunstenaars, bewoners, deelnemers, artiesten en betrokken partijen hun creativiteit kwijt. Het thema zorgt voor de rode draad tijdens jouw wandeltocht en geeft een goed beeld van wat jij kunt verwachten tijdens de Fjoertoer Egmond. Met trots presenteren wij jullie het thema van 2019:

Noflik december!

Maar waar komt Noflik vandaan? Noflik is Fries. Net als de Fjoertoer. Het wordt daar veel gebruikt om elkaar een fijne kerst te wensen. Een Noflik kerst dus! Het staat voor aangenaam, plezierig en fijn. Allemaal woorden die ook zeker bij de Fjoertoer Egmond horen. Wij toveren op 30 november Egmond om tot een aangename, plezierige en vooral fijne plek om te wandelen.

Een dag na de Fjoertoer Egmond begint de decembermaand. De maand van het Sinterklaasfeest, de feestdagen en het met elkaar zijn. Met de Fjoertoer Egmond luiden wij de sfeervolle decembermaand in. Het thema brengt jou dan ook al helemaal in stemming voor de sfeervolle maand december. De Fjoertoer Egmond zal dit jaar geheel in het teken staan van alle feestdagen die december rijk is en het gevoel dat daarbij hoort.

Daag jezelf uit met dit thema en laat het de inspiratie zijn voor jouw Fjoertoeroutfit!