Inschrijven en tarieven

Op vrijdag 24 november staan er voor het eerst bedrijventeams aan de start van de Fjoertoer Egmond. Deze avondwandeltocht is geen prestatiewandeling, maar staat in het teken van betoverende lichtacts en entertainment, waar jij nu ook samen met jouw collega's van kunt genieten! De businessteams wandelen de route van 12 km door Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Het strand is het sluitstuk van de Fjoertoer-wandelbeleving, hier staan een aantal mooie acts achter elkaar die je naar de finish op De Werf vlakbij de hoofdstrandafgang dragen. Wanneer starten jullie met trainen? 

Inschrijven

FjoerTeam 12 km 
€ 480,- (excl. BTW)

Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Schrijven jullie meer teams in, dan belonen we dat met extra korting. De staffelkorting geldt ook wanneer één bedrijf meerdere teams voor verschillende categorieën en afstanden inschrijft.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. En dit pakket biedt een aantal voordelen. Zo krijg je 10 stempelkaarten voor jouw team, een teamfoto en een exclusief ontvangst in de Zuiderduin pub. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team nu in voor de Fjoertoer Egmond. 
10 stempelkaarten voor jouw team
Fairytale Fjoertoer nekwarmer
Teamfoto
Exclusief ontvangst in de Zuiderduin pub
Twee parkeertickets vlakbij Zuiderduin per team