Family Fjoertoer

In 2017 vierde de Fjoertoer Egmond haar eerste lustrum. Ter gelegenheid van het eerste lustrum is de Family Fjoertoer geïntroduceerd en toegevoegd aan de Fjoertoer Egmond. Een vernieuwde wandeling voor gezinnen met kinderen.

De Family Fjoertoer kent één wandelafstand, een wandeling van 6 km door Egmond aan Zee. Hierbij wordt een groot deel van de route van de ‘grote’ Fjoertoer gebruikt. Alle afstanden starten bij Hotel Zuiderduin en finishen op de hoofd strandafgang in Egmond aan Zee. 

De Family Fjoertoer vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 en is geschikt voor gezinnen met kinderen.
Start en finish

Vind hier alles over de start en finish van de Family Fjoertoer

Start
De Family Fjoertoer gaat in verschillende groepen van start. De start is op het parkeerdek van Hotel Zuiderduin. Hier starten ook de andere afstanden van de Fjoertoer Egmond.

Startgroepen
Anders dan voorgaande jaren kun je je, vanwege aanpassingen aan het evenement, dit jaar niet inschrijven op een starttijd. Je wordt na jouw inschrijving ingedeeld voor een starttijd.

Finish
Alle wandelroutes finishen bij de stranduitgang in Egmond aan Zee. Na de finish wandel je door naar de uitdeelpost en ontvang je een herinnering aan de Family Fjoertoer.