Sponsors stellen zich voor

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin ligt in Egmond aan Zee met het brede zandstrand op slechts 100 meter. In dit gerenommeerde 4-sterrenhotel vind je een grote diversiteit aan faciliteiten. Naast modern ingerichte hotelkamers, appartementen en suites beschikt het hotel over een geheel vernieuwd restaurant, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een gevarieerd dinerbuffet. Voor een drankje kun je terecht in de sfeervolle bistro en gezellige pub. Op de squashbaan en in de fitnessruimte kun je je van je sportieve kant laten zien. In het hotel kun je verder heerlijk ontspannen in de sauna-accommodatie en het verwarmde binnenzwembad. Voor massages en beautybehandelingen ben je van harte welkom in het wellness center. Kleine kinderen kunnen zich in het indoor speelparadijs ‘Wally de Walrus’ volledig uitleven. In het hotel vind je 8 moderne bowlingbanen voorzien van spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer.

Hotel Zuiderduin werkt al jaren nauw samen met Le Champion. Deze samenwerking is inmiddels uitgebreid naar: Egmond-Pier-Egmond, de NN Egmond Halve Marathon, de Egmond Wandelmarathon, de Plus Wandelvierdaagse Alkmaar en uiteraard de Fjoertoer Egmond. Van dit laatste evenement is het hotel vanaf de eerste editie hoofdsponsor. De start vindt plaats op het parkeerterrein van het hotel. Voorafgaand aan de start kun je in het restaurant genieten van een uitgebreide maaltijd en in de evenementenzaal zijn alle deelnemers na afloop van de Fjoertoer van harte welkom voor het afsluitende vuurtorenfeest.

Voor meer informatie over de zee aan mogelijkheden: 

Hotel Zuiderduin
Brouwerij Egmond

Sinds 2018 staat in Egmond aan den Hoef een ambachtelijke brouwerij, waar onder meer de Sancti Adalberti abdijbieren worden gebrouwen. Sancti Adalberti wordt gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond en is het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. De abdijbieren van Sancti Adalberti zijn ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Het vakmanschap van de brouwers zorgt voor heerlijke biologische speciaalbieren. Inmiddels brouwt men Tripel, Dubbel, Weizen, Blonde, Abdijbock, Lentebock en een zwaar donker bier Pastorale.

Het proeflokaal is het gezellige begin- en eindpunt voor rondleidingen en proeverijen. U kunt onder leiding van deskundige medewerkers een rondleiding maken door de brouwerij en genieten van een proeverij in het Proeflokaal. Daarnaast ben je van harte welkom als je een proefglas van onze bieren wilt drinken en wilt genieten van onze lokale borrelhapjes. Met zicht op de brouwerij kan je genieten van onze bieren.

Brouwerij Egmond
Lees meerZorg van de Zaak


Het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland

Samen met werkend Nederland ontwikkelen wij vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier kunnen werken. Met passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is.
 
Onze bedrijfsgezondheidszorg gaat uit van vier pijlers:

Fit & Vitaal 
Stimuleren van eigen regie in een positief werkklimaat
Gehoord & Geholpen
Hulp bij fysieke, mentale en sociale uitdagingen zonder ziekmeldingen
Ontwikkeling & Interventie
Doelgroep- en functiegerichte preventie en zorg
Verzuim & Re-integratie 
Sociaal medische begeleiding bij langdurige uitval

Een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Onze focus ligt op het versterken van veerkracht en aanpassingsvermogen. Door medewerkers sterker te maken – fysiek, sociaal en mentaal – zijn ze in staat in betere keuzes te maken en regie te nemen. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Wandelen is een effectieve en laagdrempelige manier om mentaal en fysiek gezond te blijven of te worden. Vandaar dat wij trotse partner van de Koninklijke Wandel Bond Nederland ((KWBN) zijn en hoofdsponsor van de Fjoertoer 2021. Samen zetten we wandelen op de kaart bij werkend Nederland. We delen de overtuiging dat wandelen iedereen vooruit helpt, dat wandelen hoort bij een gezonde leefstijl én dat wandelen mensen met elkaar verbindt. Want wandelen werkt.  
 


Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft zich als sponsor verbonden aan de Fjoertoer Egmond. Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap, grote bos-, natuur- en recreatiegebieden, meren, cultuurhistorie en attracties. De provincie Noord-Holland wil voldoende recreatiemogelijkheden voor Noord-Hollandse burgers, de werkgelegenheid in het toerisme vergroten en cultuurhistorische locaties beter ‘toegankelijk’ maken. De provincie werkt samen met gemeenten, recreatieschappen, hoogheemraadschappen, natuurorganisaties, ondernemers, de ANWB en particulieren.

Provincie Noord-Holland

Holland boven Amsterdam

Het echte Holland beleef je in Holland boven Amsterdam. Ontdek het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland en de 52 kilometer lange kust. Fiets over de maar liefst 1450 kilometer aan fietspaden en kom onderweg vele molens en stolpboerderijen tegen. Bezoek het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee of voel de Gouden Eeuw in de historische vestingsteden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Holland boven Amsterdam
Inschrijven