Sponsors stellen zich voor


Hotel Zuiderduin

Logo Hotel ZuiderduinHotel Zuiderduin ligt in Egmond aan Zee met het brede zandstrand op slechts 100 meter. In dit gerenommeerde 4-sterrenhotel vind je een grote diversiteit aan faciliteiten. Naast modern ingerichte hotelkamers, appartementen en suites beschikt  het hotel over een geheel vernieuwd restaurant, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een gevarieerd dinerbuffet. Voor een drankje kun je terecht in de sfeervolle bistro en gezellige pub. Op de squashbaan en in de fitnessruimte kun je je van je sportieve kant laten zien. In het hotel kun je verder heerlijk ontspannen in de sauna-accommodatie en het verwarmde binnenzwembad. Voor massages en beautybehandelingen ben je van harte welkom in het wellness center. Kleine kinderen kunnen zich in het indoor speelparadijs ‘Wally de Walrus’  volledig uitleven. In het hotel vind je 8 moderne bowlingbanen voorzien van spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer.

Hotel Zuiderduin werkt al jaren nauw samen met Le Champion. Deze samenwerking is inmiddels uitgebreid naar zes evenementen: de AGU Egmond-Pier-Egmond, de Saucony Halve Marathon van Egmond, de Egmond Wandelmarathon tegen reuma, de Plus Wandelvierdaagse Alkmaar, de Fietsvierdaagse Alkmaar en uiteraard de Fjoertoer Egmond. Van dit laatste evenement is het hotel vanaf de eerste editie hoofdsponsor. De start vindt plaats op het parkeerterrein van het hotel. Voorafgaand aan de start kun je in het restaurant genieten van een uitgebreide maaltijd en in de evenementenzaal zijn alle deelnemers na afloop van de Fjoertoer van harte welkom voor het afsluitende vuurtorenfeest.
Voor meer informatie over de zee aan mogelijkheden: www.zuiderduin.nl

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft zich als sponsor verbonden aan de Fjoertoer Egmond. Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap, grote bos-, natuur- en recreatiegebieden, meren, Logo Provincie NHcultuurhistorie en attracties. De provincie Noord-Holland wil voldoende recreatiemogelijkheden voor Noord-Hollandse burgers, de werkgelegenheid in het toerisme vergroten en cultuurhistorische locaties beter ‘toegankelijk’ maken. De provincie werkt samen met gemeenten, recreatieschappen, hoogheemraadschappen, natuurorganisaties, ondernemers, de ANWB en particulieren.

Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij.
Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.
Meer informatie: infrasupport.buko.nl/evenementen