Bewonersverkiezing

Wie wordt de Fjoerste? Die vraag staat centraal tijdens de bewonersverkiezing van de Fjoertoer Egmond. Ook in 2023 gaan we op zoek naar de mooist versierde woning of tuin. De organisator van de Fjoertoer, Le Champion, houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelste verlichting aan huis of in de tuin langs de route.

Bewoners-verkiezing

Wie wordt de Fjoerste? Die vraag staat centraal tijdens de bewonersverkiezing van de Fjoertoer Egmond. Ook in 2023 gaan we op zoek naar de mooist versierde woning of tuin. De organisator van de Fjoertoer, Le Champion, houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelste verlichting aan huis of in de tuin langs de route. De kanshebbers zijn de 8 huizen (en tuinen) die je op onderstaande foto's ziet.
Stemmen!
Vanaf vrijdagavond 26 november kan jij hier stemmen op je favoriete versierde huis en/of tuin. Stemmen kan tot en met donderdag 1 december.

Tijdens de Fjoertoer Egmond is er een verkiezing voor bewoners die aan de route van de Fjoertoer wonen. We dagen bewoners uit om deel te nemen aan ‘Wie heeft het Fjoerste huis’. Dit is een verkiezing waarbij jij jouw huis en tuin versiert. Deelnemers wandelen langs de mooie creaties van bewoners en kunnen na afloop stemmen op het mooiste huis. Er zijn mooie prijzen te verdienen voor de nummer 1, 2 en 3. Daarnaast ontvangen alle deelnemende huizen een attentie van de Fjoertoer organisatie. Wees creatief, het thema dit jaar is ‘Fairytale Fjoertoer’ en maak kans om te winnen. 

Deelnemende straten

Egmond aan Zee: Burgemeester Nielestraat, Zuiderstraat, Voorstraat, Duinstraat, Admiraal de Ruyterweg, Plevierenlaan, Nollenweg, Sportlaan, Watertorenweg, Pieter Jelle Troelstraweg, Prins Hendrikstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Van Speijkstraat, Vuurtorenplein en Boulevard. 
Egmond aan den Hoef: Zomerdijkje, Brededijk, Kromme Hogedijk, Kalkovensweg, Mosselaan, Weg over de Bisschop, Julianaweg, Herenweg (dorp), Slotweg, Maria van Arkellaan, Anna van Burenlaan, Prinses Beatrixlaan, Prinses Margrietlaan, Tiggellaan, Nachtegalenpad en Delverspad.
Egmond Binnen: Weg naar de Bleek, Herenweg, Visweg, Adelbertusweg, Hollanderweg, Dom Huybenlaan, Kloosterweg, Luilaantje, Doelen en Hogedijk.

Stemmen

Het is tijd om te stemmen! Wie heeft het Fjoerste huisje van 2023? Op vrijdag 1 december om 12.00 uur is de stembus van onze Bewonersverkiezing gesloten. Wij maken de 3 podiumplekken bekend op onze Facebook en Instagram!
Facebook

Instagram124567891011

Stemmen

Hou deze pagina goed in de gaten! De kanshebbers worden bekend gemaakt als de Fjoertoer is afgelopen. Op deze pagina zullen de foto's verschijnen en dan kan het stemmen op je favoriete versierde huis en/of tuin beginnen. 
Het winnende huis 
Het huis (of tuin) met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de Fjoerste noemen en de bewoners gaan er met de hoofdprijs vandoor. Ook de bewoners van de nummer 2 en de nummer 3 vallen in de prijzen:
  1. Winnaar: cadeaubon van € 150,- van Brasserie Bruutt
  2. Cadeaubon van € 100,- van Brasserie Bruutt
  3. Cadeaubon van € 50,- van Brasserie Bruutt
Ieder deelnemend huis onvangt een leuke attentie voor het meedoen! 
Stemmers maken ook kans op prijzen!
Breng jij je stem uit op jouw favoriete versierde huis of tuin? Dan maak jij kans op 2 startbewijzen voor een afstand naar keuze voor de Fjoertoer Egmond 2024.