Bereikbaarheid

Wil jij gebruikmaken van de pendelbusservice, dan kun je opstappen in Heiloo of Alkmaar. Reis je met de trein naar NS Station Heiloo, dan kun je het beste daar de pendelbus pakken naar Egmond aan Zee. Indien je met de auto naar Heiloo komt, kun je gebruik maken van P+R locatie 't Baafje (De Omloop 11, 1852 RJ Heiloo). Hier is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast kun je dit jaar ook opstappen bij Sportpaleis Alkmaar, waar ook voldoende parkeergelegenheid is. Hiervandaan gaat een pendelbus richting Egmond aan Zee. De eerste bussen vertrekken vanaf 14.45 uur van beide locaties in Heiloo en Alkmaar naar Egmond. Om 18.45 uur gaat de laatste bus naar Egmond. Vanaf 19.45 uur vertrekt de eerste bus van Egmond naar Heiloo en Alkmaar, om 23.45 uur gaat de laatste bus naar beide locaties. De bussen rijden meerdere keren per uur. 

Pendelbussen

We hebben drie verschillende opstapplekken voor de pendelbussen. De Westkant van NS Station bij Heiloo, P+R locatie bij ’t Baafje en het Sportpaleis Alkmaar. Medewerkers van Le Champion staan bij het vertrekpunt van de bus. Een dagretour is € 3,95. Indien je al een pendelbusticket hebt besteld bij je voorinschrijving zit bij de brief die je krijgt thuisgestuurd. Station Heiloo en Sportpaleis Alkmaar hebben ook ruime parkeergelegenheid.

Auto

Wanneer je met de auto naar Egmond aan Zee komt, kun je jouw auto parkeren op de Noord-Boulevard, Egmond Zuid of elders in het dorp. Vanaf de parkeerplaaten is de start Hotel Zuiderduin gemakkelijk bereikbaar. Door grote deelname én het feit dat we ook veel toeschouwers verwachten wordt het erg druk in Egmond aan Zee. Kom daarom op tijd! Een route kun je downloaden vanaf www.anwb.nl. Parkeren in Egmond aan Zee is in het Fjoertoer-weekend gratis.

Kiss & Ride

Een goed idee is ook om je ’s middags naar Egmond te laten wegbrengen en na afloop te laten ophalen. Jouw supporters kunnen na afloop dan meegenieten van de spectaculaire finish en eventueel genieten van een van beide feestlocaties op het Pompplein of in Hotel Zuiderduin. Ook voor supporters is dat een ware belevenis.

Openbaar vervoer

Kijk voor de dienstregeling van Connexxion op www.9292ov.nl of www.ns.nl.