Bereikbaarheid

Wil jij gebruikmaken van de pendelbusservice, dan kun je opstappen in Heiloo of Alkmaar. Reis je met de trein naar NS Station Heiloo, dan kun je het beste daar de pendelbus pakken naar Egmond aan Zee. Indien je met de auto naar Heiloo komt, kun je gebruik maken van P+R locatie 't Baafje (De Omloop 11, 1852 RJ Heiloo). Hier is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast kun je dit jaar ook opstappen bij Sportpaleis Alkmaar, waar ook voldoende parkeergelegenheid is. Hiervandaan gaat een pendelbus richting Egmond aan Zee. De eerste bussen vertrekken vanaf 14.45 uur van beide locaties in Heiloo en Alkmaar naar Egmond. Om 18.45 uur gaat de laatste bus naar Egmond. Vanaf 19.45 uur vertrekt de eerste bus van Egmond naar Heiloo en Alkmaar, om 23.45 uur gaat de laatste bus naar beide locaties. De bussen rijden meerdere keren per uur. 

Pendelbussen

We hebben drie verschillende opstapplekken voor de pendelbussen. De Westkant van NS Station bij Heiloo, P+R locatie bij ’t Baafje en het Sportpaleis Alkmaar. Medewerkers van Le Champion staan bij het vertrekpunt van de bus. Een dagretour is € 5,-. Heb jij een pendelbusticket besteld bij inschrijving? Dan vind je een QR-code in jouw persoonlijke dashboard en in de deelnemersinformatiemail, een week voor het evenement. Deze kun je laten scannen door de buschauffeur. Station Heiloo en Sportpaleis Alkmaar hebben ook ruime parkeergelegenheid. Heb je nog geen pendelbusticket? Deze kun je ook op de dag zelf aanschaffen. 

14.45 uur vertrekt de eerste bus vanaf Heiloo en Alkmaar richting Egmond.
18.45 uur vertrekt de laatste bus vanaf Heiloo en Alkmaar richting Egmond.

19.45 uur vertrekt de eerste bus van Egmond naar Heiloo en Alkmaar. 
23.45 uur vertrekt de laatste bus van Egmond naar Heiloo en Alkmaar.

Auto

Wanneer je met de auto naar Egmond aan Zee komt, kun je jouw auto parkeren op de Noord-Boulevard, Egmond Zuid of elders in het dorp. Vanaf de parkeerplaaten is de start Hotel Zuiderduin gemakkelijk bereikbaar. Door grote deelname én het feit dat we ook veel supporters verwachten wordt het erg druk in Egmond aan Zee. Kom daarom op tijd! Een route kun je downloaden vanaf www.anwb.nl. Parkeren in Egmond aan Zee is in het Fjoertoer-weekend gratis.

Openbaar vervoer

Kijk voor de dienstregeling van Connexxion op www.9292ov.nl of www.ns.nl.