Hotel Zuiderduin tot en met 2025 hoofdsponsor van de Fjoertoer Egmond

Het moderne hotel in Egmond aan Zee is vanaf het eerste moment onmisbaar voor het populaire wandelevenement van sportorganisatie Le Champion. Al vanaf het eerste uur dient het hotel als startlocatie en kunnen wandelaars genieten van een ruim aanbod en hun deelname compleet maken met een geheel verzorgd verblijf.

Afgelopen 24 en 25 november werd de Fjoertoer Egmond alweer voor de 9e keer georganiseerd. Met inmiddels ruim 16.000 wandelaars, verdeeld over twee dagen, behoort het tot de populairste wandelevenementen van ons land. De rol van Hotel Zuiderduin is hierin cruciaal geweest, de combinatie van sportprestatie, groots ontvangst en overnachting draagt bij aan het goede imago van de Fjoertoer.

Event Manager Tom Limmen: “We zijn blij met het verlengen van het contract. De samenwerking tussen de Fjoertoer Egmond en Hotel Zuiderduin gaat verder dan een partnership, we zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.”

Directeur Hotel Zuiderduin Rith Groot: “Wij werken al jaren nauw samen met Le Champion op het gebied van de diverse evenementen die in onze regio worden georganiseerd. Naast de vele gasten die wij daardoor in ons hotel mogen verwelkomen, levert dit ook veel positieve publiciteit op, zowel voor het hotel als heel Egmond."

Inschrijven editie 2024
De reguliere inschrijving van de Fjoertoer Egmond 2024, die plaatsvindt op 29 en 30 november, opent 25 juni. Het is wel al mogelijk om een Fjoertoer-arrangement via Hotel in Egmond te boeken, een startkaart voor de volgende editie zit bij het arrangement inbegrepen. Boek een arrangement via www.fjoertoeregmond.nl/verblijf.

13-12-2023