Vraag en aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startbewijs voor de Fjoertoer Egmond? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep. Ben jij verhinderd vanwege een blessure, maar vind je het wel leuk om de sfeer van het evenement te proeven? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Onze hoofdsponsor Hotel Zuiderduin heeft nog wel een aantal stempelkaarten in combinatie met een arrangement beschikbaar. Bekijk hier hun website.

Stempelkaart overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot donderdag 23 november 23.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten (dit kan alleen online).

Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard. Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail en open jouw registratie. Klik op jouw ticket om deze toe te wijzen aan iemand anders.

Let op: de Fjoertoer Egmond faciliteert deze startbewijs vraag en aanbod pagina. Het verkopen en/of kopen van een startbewijs is op eigen risico.
Inschrijven