Veelgestelde vragen

We hebben met enorme teleurstelling de Fjoertoer Egmond moeten annuleren. De persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november maakt het onmogelijk om het evenement te organiseren. Daarin werd aangegeven dat één van de maatregelen is dat evenementen, tot 4 december, na 18:00 uur niet mogen worden georganiseerd.

Inschrijving 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
De reguliere inschrijving is geopend. 
Hoe kan ik mij inschrijven?
1. Ga naar de website
2. Kies voor Inschrijven
3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link 'Open dashboard' kun je jouw inschrijving beheren.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail.

In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 25 november toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.
Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving annuleren en krijgen t/m 17 oktober hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.
Wat is de minimale leeftijd voor de Family Fjoertoer?
Er is geen minimale leeftijd voor de Family Fjoertoer. Het advies is om vanaf 4 jaar deel te nemen.
Hoe schrijf ik mij in voor de Family Fjoertoer?
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Kies vervolgens voor inschrijven en kies het ticket voor de Family Fjoertoer. Je koopt een ticket per persoon en niet per familie.

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link 'Open dashboard' kun je jouw inschrijving beheren.

Afgelasting 2021

Wat gebeurt er met mijn inschrijving en (eventueel) extra bestelde producten?
Op dit moment zijn wij alle kosten en inkomsten in kaart aan het brengen. Zodra wij meer duidelijkheid kunnen verschaffen betreft het restitueren van de inschrijfgelden en eventueel extra bestelde producten, informeren wij, per mail, de ingeschreven deelnemers. De gemaakte donaties voor de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade worden naar deze goede doelen overgemaakt.
Ik heb een arrangement bij Hotel Zuiderduin, Strandhotel Golfzang of Hotel de Boei geboekt. Wat gebeurt er met mijn inschrijving en (eventueel) extra bestelde producten?
Het hotel heeft jou per mail geïnformeerd over onderstaande opties.

Optie 1:
Je verplaatst jouw reeds gemaakte hotelreservering naar 2022, dit is inclusief de startkaarten voor de Fjoertoer Egmond op vrijdag 25 november en/of zaterdag 26 november 2022.

Optie 2:
Je annuleert jouw huidige reservering inclusief de startkaarten. Bij annulering hanteert het hotel normaliter de Uniforme Voorwaarden Horeca, dit houdt in dat je tot 1 maand voor aankomst kosteloos kunt annuleren.
In dit geval valt jouw annulering niet binnen 1 maand voor aankomst, toch maken zij graag een uitzondering om je tegemoet te komen, je kunt jouw hotelreservering kosteloos annuleren. Voor de startkaarten worden onze annuleringsvoorwaarden gehanteerd van Le Champion, aangezien wij de organisatie zijn van dit evenement en de leverancier zijn van jouw startkaarten. Wij informeren jou over de compensatieregeling voor de startkaarten.

Op een later moment ontvang je van ons, per mail, meer informatie over jouw eventuele extra bestelde producten. De gemaakte donaties voor de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade worden naar deze goede doelen overgemaakt.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.