Veelgestelde vragen

Wij doen er alles aan dat jij volop kunt genieten. Zowel van de voorpret als tijdens de Fjoertoer Egmond zelf! Heb je een vraag over de Fjoertoer Egmond en kun je het antwoord niet op onze website terug vinden? Dan helpen wij uiteraard graag om jouw vraag te beantwoorden.

Inschrijving 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
De reguliere inschrijving is geopend. 
Hoe kan ik mij inschrijven?
1. Ga naar de website
2. Kies voor Inschrijven
3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link 'Open dashboard' kun je jouw inschrijving beheren.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail.

In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 25 november toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.
Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving annuleren en krijgen t/m 17 oktober hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.
Wat is de minimale leeftijd voor de Family Fjoertoer?
Er is geen minimale leeftijd voor de Family Fjoertoer. Het advies is om vanaf 4 jaar deel te nemen.
Hoe schrijf ik mij in voor de Family Fjoertoer?
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Kies vervolgens voor inschrijven en kies het ticket voor de Family Fjoertoer. Je koopt een ticket per persoon en niet per familie.

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link 'Open dashboard' kun je jouw inschrijving beheren.

Afgelasting en coronamaatregelen 2021

Wat gebeurt er als de Fjoertoer Egmond 2021 wordt afgelast?
Indien de Fjoertoer Egmond wordt afgelast dan ontvangt de deelnemer restitutie van de inschrijfgelden, minus de door Le Champion reeds gemaakte kosten ter voorbereiding op het evenement.
Vind de Fjoertoer Egmond in aangepaste vorm plaats?
Het is mogelijk dat de editie van 2021 in een aangepaste vorm zal plaatsvinden. We houden hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen in de gaten en zullen hierin schakelen indien nodig.
Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
Dit is afhankelijk van de situatie in november. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en alle betrokkenen hierover over informeren.
Is een mondkapje verplicht?
Dit is afhankelijk van de geldende maatregelen in november. We volgen hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zullen de betrokkenen hierover tijdig informeren, mocht deze maatregel van toepassing zijn.
Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen op de route?
Indien het past binnen de op dat moment geldende maatregelen zullen er tijdens het evenement voldoende verzorgingsposten onderweg zijn en dan is dit niet nodig.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.