Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de 8e editie van de Fjoertoer Egmond is geopend! Doe jij op vrijdag 25 en/of zaterdag 26 november mee aan de 12 km, 16 km, 20 km of de Family Fjoertoer van 6 km? Schrijf je dan snel in!

Eerder inschrijven? 

Wil jij dit jaar zeker zijn van een startbewijs voor de Fjoertoer Egmond? Als lid van Le Champion krijg je voorrang om je in te schrijven en kun jij zelf jouw startvak en tijd bepalen. Daarnaast krijg je ook nog eens voordelen bij andere wandelevenementen van Le Champion! 

Word lid en schrijf je als eerste inInschrijving geopend!

12 km
InschrijvenInschrijving geopend!

16 km
InschrijvenInschrijving geopend!

20 km
InschrijvenInschrijving geopend!

Family Fjoertoer 6 km
Inschrijven

Tarieven

Family Fjoertoer (6 km) € 12,50
12 km  € 22,50
16 km € 24,50
20 km € 26,50


*Prijzen zijn per persoon per startbewijs
Bij je inschrijving is inbegrepen:
Startbewijs (programmaboekje en stempelkaart)
Uitgebreide verzorging bij de verzorgingsposten
Uitgepijlde routes
Medische voorzieningen
Fjoertoer cap met led-verlichting
Herinneringspin (medaille)
Herinnering voor jouw wandelboekje
Fjoertoer Egmond lanyard om je stempelboekje aan te bevestigen
Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.

Extra te bestellen

Pendelbusticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 3,95. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid. Het is niet mogelijk om op de dag zelf een pendelbusticket kopen. Deze kun je bestellen tijdens jouw inschrijving of later apart bestellen in jouw persoonlijke account.