Inschrijven en tarieven

Een inschrijving voor de Fjoertoer Egmond staat garant voor een unieke belevenis. Je wordt vermaakt door talloze acts van vuur, geluid en licht. Een wandeltocht over het strand, door het dorp en de duinen.

In 2021 vindt de Fjoertoer Egmond plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 november. De inschrijving is geopend!

Eerder inschrijven? 

Wil jij dit jaar zeker zijn van een startbewijs voor de Fjoertoer Egmond? Als lid van Le Champion krijg je voorrang om je in te schrijven en kun jij zelf jouw startvak en tijd bepalen. Daarnaast krijg je ook nog eens voordelen bij andere wandelevenementen van Le Champion! 

Word lid en schrijf je als eerste in
Editie 2021

Inschrijven

Tarieven

Family Fjoertoer € 12,50
14 km  € 22,50
19 km Noord (alleen zaterdag) € 24,50
19 km Zuid € 24,50
26 km (alleen zaterdag) € 26,50
*Prijzen zijn per persoon
Bij je inschrijving is inbegrepen:
Startbewijs (programmaboekje en stempelkaart)
Uitgebreide verzorging bij de verzorgingsposten
Uitgepijlde routes
Medische voorzieningen
Fjoertoer cap met led-verlichting
Herinneringspin (medaille)
Herinnering voor jouw wandelboekje
Fjoertoer Egmond lanyard om je stempelboekje aan te bevestigen
Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.

Extra te bestellen

Pendelbusticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 3,95. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid. Het is niet mogelijk om op de dag zelf een pendelbusticket kopen. Deze kun je bestellen tijdens jouw inschrijving of later apart bestellen in jouw persoonlijke account.