Inschrijven en tarieven

Een inschrijving voor de Fjoertoer Egmond staat garant voor een unieke belevenis. Je wordt vermaakt door talloze acts van vuur, geluid en licht. Een wandeltocht over het strand, door het dorp en de duinen.

In 2021 vindt de Fjoertoer Egmond plaats op zaterdag 27 november.

Tarieven 

Family Fjoertoer           € 12,50
14 km  € 22,50
19 km Noord € 24,50 
19 km Zuid  € 24,50
26 km € 26,50

* Prijzen zijn per persoon
Bij je inschrijving is inbegrepen:
Startbewijs (programmaboekje en stempelkaart), uitgebreide verzorging bij stempelposten, uitgepijlde routes, medische voorzieningen, fjoertoercap met led-verlichting, herinnering voor wandelboekje en herinneringspin (medaille).

Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens i.v.m. het zware parcours en enkele trappen op de route. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.

Extra te bestellen

Pendelbusticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 4,-. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid. Het is niet mogelijk om op de dag zelf een pendelbusticket kopen. Deze kun je bestellen tijdens jouw inschrijving of later apart bestellen in jouw persoonlijke account.