Inschrijven en tarieven

In 2024 vindt de 10e editie van de Fjoertoer Egmond plaats en dat betekent feest op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Maandag 24 juni gaat de algemene inschrijving open. Leden kunnen zich al eerder inschrijven van 10 t/m 23 juni. 

Eerder inschrijven? 

Wil jij dit jaar zeker zijn van een startbewijs voor de Fjoertoer Egmond? Als lid van Le Champion krijg je voorrang om je in te schrijven en kun jij zelf jouw startvak en tijd bepalen. Daarnaast krijg je ook nog eens voordelen bij andere wandelevenementen van Le Champion! 

Word lid en schrijf je als eerste inInschrijven

12, 16 en 20 km
Inschrijving gesloten

Inschrijven

12, 16 en 20 km
Vraag en aanbodBusiness Walk

12 km
Inschrijving gesloten

Business Walk

12 km
Meer infoFamily Fjoertoer

6 km
Inschrijving gesloten

Family Fjoertoer

6 km
Vraag en aanbod

Tarieven

Family Fjoertoer (6 km) € 16,-
12 km  € 27,-
16 km € 29,-
20 km € 31,-
Businessteam 12 km  € 480,- (excl. BTW)
*Prijzen zijn per persoon per startbewijs
Bij je inschrijving is inbegrepen:
Gratis Fjoertoer cap met led-verlichting
Uitgebreide verzorging bij de verzorgingsposten
Uitgepijlde routes
Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.
 
Medische voorzieningen
Herinneringspin (medaille)
Herinnering voor jouw wandelboekje

Extra te bestellen

Pendelbusticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 5,50. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid. Op de dag zelf betaal je € 7,- voor een  pendelbusticket. De tickets kun je bestellen tijdens jouw inschrijving of later via jouw persoonlijke account.