Inschrijven en tarieven

In 2024 vindt de 10e editie van de Fjoertoer Egmond plaats en dat betekent feest op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. De inschrijving is geopend! 

Eerder inschrijven? 

Wil jij dit jaar zeker zijn van een startbewijs voor de Fjoertoer Egmond? Als lid van Le Champion krijg je voorrang om je in te schrijven en kun jij zelf jouw startvak en tijd bepalen. Daarnaast krijg je ook nog eens voordelen bij andere wandelevenementen van Le Champion! 

Word lid en schrijf je als eerste in

Tarieven

Family Fjoertoer (6 km) € 16,-
12 km  € 27,-
16 km € 29,-
20 km € 31,-
Businessteam 12 km  € 480,- (excl. BTW)
*Prijzen zijn per persoon per startbewijs
Bij je inschrijving is inbegrepen:
Gratis Fjoertoer cap met led-verlichting
Uitgebreide verzorging bij de verzorgingsposten
Uitgepijlde routes
Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.
 
Medische voorzieningen
Herinneringspin (medaille)
Herinnering voor jouw wandelboekje

Extra te bestellen

Goede doel
De Fjoertoer Egmond zet zich graag in voor een goed doel. Traditiegetrouw is het goede doel KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. De bemanningsleden staan alle dagen van het jaar en 24-uur per dag paraat om hulp te bieden op de zee, het strand en duingebied. In 2024 en 2025 wordt er bij de Egmondse redders weer flink geïnvesteerd in de toekomst. Bij KNRM Egmond ontvangen nieuwe bemanningsleden hun eigen op maat gemaakte overlevingspak en voor Reddingsbrigade Egmond komt er een nieuwe reddingspost op het strand waarbij er nog een verlanglijstje is om het werk van de Lifeguards aangenamer te maken. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze organisaties die zorgen voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee.

Meer informatie
Pendelbusticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 5,50. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid. Op de dag zelf betaal je € 7,- voor een  pendelbusticket. De tickets kun je bestellen tijdens jouw inschrijving of later via jouw persoonlijke account.
Le Champion lidmaatschap
Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Le Champion heeft 16.000 leden, allemaal liefhebbers van fietsen, hardlopen en/of wandelen. Le Champion geeft leden graag iets meer. Voor € 35,- per jaar profiteer je als Le Champion lid van vele voordelen. 

Bekijk de voordelen en word lid 
Inschrijven