Vrijwilligers

Hoe klein of groot een evenement van Le Champion ook is, ieder evenement is een succes door de betrokken vrijwilligers. Ook bij de Fjoertoer Egmond zijn er veel vrijwilligers actief die er voor zorgen dat jij een onvergetelijke dag beleeft. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het wandelen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij de grootste sportevenementen organisatie?

Tijdens de Fjoertoer Egmond worden de stempel- en verzorgingsposten bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel en versnapering ontvangen. De parcoursleiders zorgen ervoor dat de route goed en duidelijk met lichtjes is aangegeven. Ook dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. De duisternis speelt een grote rol bij dit nieuwe evenement. We zijn op zoek naar vrijwilligers die op het gebied van het aanbrengen van onderscheidende verlichtingselementen langs het parcours een functie kunnen vervullen. Denk bijvoorbeeld aan lichtgevende wegwijzers. Bij de start- en finishlocatie is ook een groot aantal vrijwilligers actief. Zij zorgen voor een goede doorstroming, het uitdelen van een traktatie en natuurlijk de welverdiende herinnering bij de finish. Al met al zijn meer dan 300 vrijwilligers actief om dit evenement mogelijk te maken.
Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Fjoertoer Egmond, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu aan als vrijwilliger! Het is natuurlijk ook leuk om jouw vriend, vriendin of kennis die meedoet tijdens de Fjoertoer Egmond aan te moedigen en gelijk een steentje bij te dragen aan de organisatie. Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Voor verdere vragen neem je contact op via dit formulier.

Wil jij als vrijwilliger helpen?
Ben jij al vrijwilliger?