Maandag gaat de inschrijving open

Wandel jij mee op 30 november?
Hoofdsponsor

Disneyland van Egmond

Op zaterdag 30 november 2019 staat Egmond aan Zee weer volop in de verlichting. Het 'Disneyland van Egmond' is weer geopend. De 7e editie van de Fjoertoer Egmond gaat van start. Bewoners, huizen en wandelaars doen er alles aan om er een onvergetelijke wandeltocht van te maken. Lichtjes, vuurshows, geluidshows, Landgoed Huize Glory in brand en nog veel meer om op te noemen. Kortom een wandeltocht die je moet hebben gewandeld. De algemene inschrijving gaat open op maandag 24 juni. Leden profiteren van voorinschrijving, welke inmiddels geopend is t/m 17 juni.

Meer informatie over dit jaar.

Waarom jij de Fjoertoer Egmond niet mag missen?

Licht-, geluid- en vuuracts

Stukken bos, gebouwen, woningen en veel wandelaars stralen een magische gloed uit tijdens de Fjoertoer Egmond. Meer dan vijftig kunstenaars zorgen dat je een onvergetelijke avond beleeft.

Bewoners doen massaal mee

Een verlichte slotweg en slotruïne geven je het gevoel alsof je in een nieuwe wereld wandelt. Bewoners doen er alles aan om de straten en huizen te versieren zodat het evenement een succes wordt.

Een heerlijke avondwandeling

De lichtbakens wijzen je de weg in de duisternis, versierde straten en het warme onthaal na de slotkilometers over het strand naar Egmond aan Zee. Voor iedere wandelaar een ultieme belevenis.

Ervaar nu zelf de Fjoertoer Egmond Bekijk de aftermovie 2018

Routes Fjoertoer Egmond
Route Family Fjoertoer
Sponsors