Bereikbaarheid

Pendelbussen
Er is een pendelbusdienst van NS-station Heiloo naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Na afloop gaat er vanaf het hotel ook weer een pendelbus terug naar Heiloo. Wij raden aan om met het openbaar vervoer te komen of bij NS-station Heiloo te parkeren. Wanneer je bij de voorinschrijving geen ticket besteld hebt (€3,75), kan dat ter plaatse bij voldoende plek in de bus. In dit geval betaal je €5,-.

De bussen vanaf NS-station Heiloo vertrekken vanaf de Pastoor van Muijenweg (Westkant) van het NS-Station. Station Heiloo heeft ook ruime parkeergelegenheid. Medewerkers van Le Champion staan bij het vertrekpunt van de bus. De eerste bus vertrekt om 14.45 uur uit Heiloo naar Egmond. Om 18.45 uur gaat de laatste bus naar Egmond. Om 19.45 uur vertrekt de eerste bus van Egmond naar Heiloo en om 23.45 uur gaat de laatste bus naar Heiloo. De bussen rijden meerdere keren per uur.

Parkeren
Wanneer je met de auto naar Egmond aan Zee komt, kun je jouw auto parkeren in Egmond-Zuid, op de Zeeweg of op de Noord Boulevard. Vanaf de parkeerplaatsen is de start bij Hotel Zuiderduin gemakkelijk bereikbaar. Door de grote deelname én het feit dat we ook veel toeschouwers verwachten wordt het erg druk in Egmond aan Zee. Kom daarom op tijd! Een route kun je downloaden vanaf www.anwb.nl. Parkeren in Egmond aan Zee op 25 november is gratis.

Kiss & Ride
Een goed idee is ook om je ’s middags naar Egmond te laten wegbrengen. En na afloop te laten ophalen. Jouw supporters kunnen na afloop dan meegenieten van de spectaculaire finish van deze Fjoertoer bij vuurtoren Van Speijk. Ook voor supporters is dat een ware belevenis. 

Openbaar vervoer
Kijk voor de dienstregeling van Connexxion op www.9292ov.nl of www.ns.nl.

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief