Thema 2017

Op 25 november 2017 vieren wij ons eerste lustrum, de Fjoertoer Egmond bestaat namelijk 5 jaar! Dit is tevens ook het thema waar voor gekozen is. In een lustrum editie blikken we terug op vijf jaar Fjoertoer Egmond, de mooiste acts uit de voorgaande edities komen terug. Het getal ‘5’ staat centraal bij de lustrum editie, op de route wordt je een aantal keren op verrassende wijze in contact gebracht met de 5. Wij willen graag weten welke acts jij wilt terug zien tijdens deze lustrum editie. Dikke kans dat acts die veel worden genoemd dit jaar aanwezig zijn op 25 november! Laat het ons snel weten in een reactie hieronder. 

Tijdens de Fjoertoer Egmond zijn er ook twee wedstrijden. Bewoners mogen mee doen aan ‘Wie heeft het Fjoerste huis’. Dit is een wedstrijd waarbij bewoners hun huis of tuin versieren.  Het huis met de mooiste, leukste of origineelste verlichting maakt kans op een van de prijzen. Deelnemers kunnen na afloop stemmen op het mooiste versierde huis. Er zijn prijzen voor de nummer 1,2 en 3 te verdienen, alle deelnemende huizen krijgen na afloop een leuke attentie. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig gezicht als iedereen met lampjes en versiering op de kleding loopt. Wees creatief, doe iets met het thema lustrum en de 5 en je maakt kans om te winnen. 

Fjoertoer Egmond 2016 - Bewonerswedstrijd

Fjoertoer Egmond 2016 – Bewonerswedstrijd

Fjoertoer Egmond 2016 – Verkleedwedstrijd