• Inschrijven

Inschrijven

Fjoertoer Egmond Inschrijving geopend
Schrijf je in

De Fjoertoer Egmond wordt dit jaar anders dan normaal. Jaarlijks vindt de Fjoertoer Egmond plaats op de laatste zaterdag van de maand november. Dit jaar spreiden wij het evenement over twee dagen: op vrijdag 27 en zaterdag 28 november wordt dit jaar de Fjoertoer Egmond georganiseerd.

Wij menen dat wij op een veilige én verantwoorde manier de Fjoertoer Egmond kunnen organiseren.

We gaan van start in kleine groepen, zorgen voor meer spreiding op de route en er zal geen Fjoertoer Feest zijn na afloop. Maar één ding blijft hetzelfde: wij willen jullie blijven verrassen met prachtige licht-, vuur- en geluidsacts, zoals je van de Fjoertoer Egmond mag verwachten. In goed overleg met de betrokken instanties werken wij in de komende periode met veel enthousiasme aan de verdere invulling, zodat jij kunt genieten van de 8ste editie van de Fjoertoer Egmond.

Je kunt kiezen de afstanden 14 km, 19 km (Noord of Zuid) of 26 km. Daarnaast is er ook de Family Fjoertoer van 6 km voor gezinnen met kinderen. De inschrijving voor de Fjoertoer Egmond én de Family Fjoetoer zijn geopend! Inmiddels zitten op zaterdag de 14 km en de Family Walk vol. Op de vrijdag hebben we voor deze afstanden nog wel plek. 

Wil jij een verblijfsarrangement boeken? Dan hoef je niet apart een startbewijs te kopen, deze zit inbegrepen in het arrangement. Ga naar deze pagina voor alle verblijfsarrangementen.