Hotel Zuiderduin verlengt contract met Fjoertoer Egmond

Hotel Zuiderduin blijft langer verbonden aan Le Champion

Hotel Zuiderduin en Le Champion hebben de bestaande overeenkomst verlengd tot en met 2026. Het moderne hotel in Egmond aan Zee verbindt zich daarmee langer aan een vijftal evenementen: Egmond-Pier-Egmond, NN Egmond Halve Marathon, Egmond Wandel Marathon, Wandel4Daagse Alkmaar en de Fjoertoer Egmond. Sporters en wandelaars die meedoen aan deze evenementen kunnen genieten van een ruim aanbod en hun deelname compleet maken met een geheel verzorgd verblijf.

Het contract werd getekend bij Hotel Zuiderduin, op een stralende dag met een felblauwe lucht. Met veel vertrouwen werd het vernieuwde contract getekend door Rith Groot, directeur van Hotel Zuiderduin, en Ruud van der Velde, voorzitter van Le Champion. Beide partijen kijken met veel enthousiasme uit naar het moment dat sporters en wandelaars weer samen een unieke prestatie neerzetten, waarbij het hotel hen faciliteert.

Het eerstvolgende evenement waarbij beide partijen samen optrekken is de Wandel4daagse Alkmaar van 15 t/m 18 juni. Met een speciaal arrangement is dit de ultieme korte wandelvakantie in eigen land. De dag wordt gestart met een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond kan er genoten worden van een heerlijk dinerbuffet, nadat de spieren zijn ontspannen bij het zwembad en de sauna. Ook kunnen zij terecht bij Strandhotel Golfzang aan de boulevard van Egmond aan Zee.

Hotel Zuiderduin is bij de Wandel4daagse Alkmaar als co-sponsor betrokken, net als Egmond-Pier-Egmond en de Egmond Wandel Marathon. Bij de NN Egmond Halve Marathon zijn ze betrokken als sub-sponsor en ze zijn hoofdsponsor van de Fjoertoer Egmond. Ook bij deze evenementen is Hotel Zuiderduin onmisbaar voor de ultieme sportprestatie. “We zijn dan ook zeer verheugd dat we op een partij kunnen bouwen die bijdraagt aan de hoge kwaliteit van de hele sport- en wandelbeleving”, aldus Ruud van der Velde, voorzitter van Le Champion.

Rith Groot van Zuiderduin over de samenwerking: "Le Champion is al jaren een belangrijke partner voor onze hotels. De evenementen die zij organiseren hebben bijgedragen aan de naamsbekendheid van Egmond en wij hebben al die jaren vele enthousiaste deelnemers in onze hotels mogen verwelkomen. De samenwerking is voor ons zeer waardevol, vandaar dat wij hebben besloten om de sponsorovereenkomst voor alle vijfevenementen met vijf jaar te verlengen."
   
14-02-2022