Fjoertoer Egmond afgelast

Met enorme teleurstelling moeten wij de Fjoertoer Egmond, die gepland staat op vrijdag 26 en zaterdag 27 november, annuleren. De persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november maakt het voor ons onmogelijk het wandelevenement te organiseren. Daarin werd aangegeven dat een van de maatregelen is dat evenementen, tot 4 december, na 18:00 niet mogen worden georganiseerd. Helaas geldt dit ook voor de Fjoertoer Egmond. Wij organiseren een wandelevenement dat juist in de avond moet plaatsvinden om sfeer en beleving over te brengen. Daarom is het voor ons geen optie om het overdag te organiseren. 
 
Wij hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om van de 8e editie van de Fjoertoer Egmond een unieke wandelbeleving te maken en werden vorige week geheel verrast door dit nieuws. Het is dan ook een bittere pil voor alle deelnemers, betrokken instanties, sponsors, vrijwilligers, bewoners, kunstenaars en medewerkers.

Ons uitgangspunt is dat deelnemers recht hebben op restitutie van het inschrijfgeld minus de gemaakte kosten. Om dit vast te kunnen stellen zijn wij nog in afwachting van meer duidelijkheid over de steunmaatregelen van de overheid. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij de ingeschreven deelnemers informeren. Hierin nemen we ook de eventueel extra bestelde producten mee.

De gemaakte donaties voor de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade zullen naar deze goede doelen overgemaakt worden.

Alle ingeschreven deelnemers die een verblijfsarrangement bij Hotel Zuiderduin, Strandhotel Golfzang of Hotel de Boei hebben geboekt, ontvangen later per e-mail persoonlijk bericht.
 
Volgend jaar vindt de Fjoertoer Egmond plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022. Hopelijk zien wij je volgend jaar in Egmond aan Zee.


Wij hopen je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.