Start en finish

De start van de Fjoertoer Egmond is bij Hotel Zuiderduin en na jouw wandelavontuur finish je op de hoofdstrandopgang van Egmond aan Zee.

Start
Wandelaars gaan in totaal in verschillende groepen van start tussen 16.00 en 19.15 uur. De start van alle vier de afstanden is op het parkeerdek van Hotel Zuiderduin. Hier kun je ook terecht voor het afhalen van de startbewijzen, de herinneringscap met ledverlichting (zodat je in de duisternis de route toch kunt zien), catering en de helpdesk. Vanaf 12.00 uur kun je in Hotel Zuiderduin je cap ophalen. Eerder is niet mogelijk, want dan is de zaal nog niet open. 

Startgroepen
Anders dan voorgaande jaren kun je je, vanwege aanpassingen aan het evenement, dit jaar niet inschrijven op een starttijd. Hoe eerder jij je inschrijft, hoe eerder je kunt starten.

Finish
De finish van alle afstanden vindt plaats tussen 20.00 en 23.00 uur op de hoofdstrandopgang van Egmond aan Zee. Komende vanaf het strand van Bergen en over de Noord-Boulevard bereiken de deelnemers de spetterend verlichte finish. Na de finish ontvangt iedereen een speciale herinnering.