Family Fjoertoer

In 2017 vierde de Fjoertoer Egmond haar eerste lustrum. Ter gelegenheid van het eerste lustrum is de Family Fjoertoer geïntroduceerd en toegevoegd aan de Fjoertoer Egmond. Een vernieuwde wandeling voor gezinnen met kinderen.

De Family Fjoertoer kent één wandelafstand, een wandeling van 6 km door Egmond aan Zee. Hierbij wordt een groot deel route van de ‘grote’ Fjoertoer gebruikt. Alle afstanden starten bij Hotel Zuiderduin en finishen op de hoofd strandafgang in Egmond aan Zee. 

De Family Fjoertoer vindt plaats op zaterdagavond 30 november 2019 en is geschikt voor gezinnen met kinderen.

Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 26 juni. De inschrijving is open t/m 18 november of sluit eerder wanneer de deelnemerslimiet is bereikt.

Oscillococcinum mag zich ook dit jaar weer als trotse partner verbinden aan het evenement. Oscillococcinum is namelijk de hoofdsponsor van de Family Fjoertoer. Samen met Le Champion zet Oscillococcinum zich in om wandelaars optimaal te laten genieten van het winterseizoen, zoals van het fantastische evenement de Fjoertoer Egmond. 

Kleur en win!

Doe mee met de speciale kleurplatenwedstrijd en maak kans op mooie prijzen! Tover jouw kleurplaat om tot een waar kunstwerk en stuur deze voorafgaand aan het evenement op naar Le Champion (Postbus 5029 1802 TA Alkmaar)! Zorg dan deze op 22 november 2018 bij ons binnen is en maak met jouw creatie kans op mooie prijzen. 

Download de kleurplaat. 

Start en finish

Vind hier alles over de start en finish van de Family Fjoertoer

Start
De Family Fjoertoer gaat in drie groepen van start om 17.40 uur, 17.50 uur en 18.00 uur. De start is op het parkeerdek van Hotel Zuiderduin. Hier starten ook de andere afstanden van de Fjoertoer Egmond. In Hotel Zuiderduin bestaat de mogelijkheid vooraf aan de wandeltocht in het restaurant een kleine maaltijd te nuttigen.

Startgroepen
Bij de Family Fjoertoer is een limiet van 1.800 wandelaars. Deze worden verdeeld in drie aparte groepen van 600. Van belang te weten is dat je altijd later kan starten dan de groep waar je een startbewijs voor hebt, maar nooit eerder. 

Finish
Alle wandelroutes finishen bij de stranduitgang in Egmond aan Zee. Na de finish loop je door naar de uitdeelpost en ontvang je een herinnering aan deze eerste Family Fjoertoer.