Family Fjoertoer

In 2017 vierde de Fjoertoer Egmond haar eerste lustrum. Ter gelegenheid van het eerste lustrum is de Family Fjoertoer geïntroduceerd en toegevoegd aan de Fjoertoer Egmond. Een vernieuwde wandeling voor gezinnen met kinderen.

De Family Fjoertoer kent één wandelafstand, een wandeling van 6 km door Egmond aan Zee. Hierbij wordt een groot deel van de route van de ‘grote’ Fjoertoer gebruikt. Alle afstanden starten bij Hotel Zuiderduin en finishen op de hoofd strandafgang in Egmond aan Zee. 

De Family Fjoertoer vindt plaats op zaterdagavond 28 november 2020 en is geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Start en finish

Vind hier alles over de start en finish van de Family Fjoertoer

Start
De Family Fjoertoer gaat in drie groepen van start om 17.40 uur, 17.50 uur en 18.00 uur. De start is op het parkeerdek van Hotel Zuiderduin. Hier starten ook de andere afstanden van de Fjoertoer Egmond. In Hotel Zuiderduin bestaat de mogelijkheid vooraf aan de wandeltocht in het restaurant een kleine maaltijd te nuttigen.

Startgroepen
Bij de Family Fjoertoer is een limiet van 1.800 wandelaars. Deze worden verdeeld in drie aparte groepen van 670. Van belang te weten is dat je altijd later kunt starten dan de groep waar je een startbewijs voor hebt, maar nooit eerder. 

Finish
Alle wandelroutes finishen bij de stranduitgang in Egmond aan Zee. Na de finish wandel je door naar de uitdeelpost en ontvang je een herinnering aan de Family Fjoertoer.