Bereikbaarheid

Ben je van plan om met de pendelbus vanaf Heiloo te reizen, dan zijn er twee opties. Reis je met de trein naar NS-station Heiloo, dan kun je het beste daar de pendelbus pakken naar Egmond aan Zee. Indien je met de auto naar Heiloo komt, kun je gebruik maken van P+R locatie 't Baafje (De Omloop 11, 1852 RJ Heiloo).  Hier is voldoende parkeergelegenheid. Hiervandaan gaat een pendelbus richting Egmond aan Zee. De eerste bussen vertrekken vanaf 14.45 uur van beide locaties in Heiloo naar Egmond. Om 18.45 uur gaat de laatste bus naar Egmond. Vanaf 19.45 uur vertrekt de eerste bus van Egmond naar Heiloo en om 23.45 uur gaat de laatste bus naar Heiloo. De bussen rijden meerdere keren per uur. 

Bussen
De bussen vanaf NS-station Heiloo vertrekken vanaf de Pastoor van Muijenweg (Westkant) van het NS-Station. Station Heiloo heeft ook ruime parkeergelegenheid. Medewerkers van Le Champion staan bij het vertrekpunt van de bus. Indien je je pendelbusticket nog niet hebt besteld, zijn deze nog te koop bij de bushalte (kassa units). Een dagretour is € 5,-. Indien je al een pendelbusticket hebt besteld bij je voorinschrijving zit deze aan de brief vast die je krijgt thuisgestuurd. 

Auto
Wanneer je met de auto naar Egmond aan Zee komt, kun je jouw auto parkeren op de Noord-Boulevard, Egmond Zuid of elders in het dorp. Vanaf de parkeerplaaten is de start Hotel Zuiderduin gemakkelijk bereikbaar. Door grote deelname én het feit dat we ook veel toeschouwers verwachten wordt het erg druk in Egmond aan Zee. Kom daarom op tijd! Een route kun  je downloaden vanaf www.anwb.nl. Parkeren in Egmond aan Zee op 30 november is gratis. 

Kiss & Ride
Een goed idee is ook om je ’s middags naar Egmond te laten wegbrengen en na afloop te laten ophalen. Jouw supporters kunnen na afloop dan meegenieten van de spectaculaire finish en eventueel genieten van één van beide feestlocaties op het Pompplein of in Zuiderduin. Ook voor supporters is dat een ware belevenis. 

Openbaar vervoer
Kijk voor de dienstregeling van Connexxion op www.9292ov.nl of www.ns.nl.