• Nieuws
  • Het kunstwerk stelt zich voor: CakTwo

Het kunstwerk stelt zich voor: CakTwo

Dit jaar hebben we weer een nieuwe, wekelijkse rubriek: Het kunstwerk stelt zich voor! De komende weken werken wij steeds meer toe naar de Fjoertoer Egmond. Alle kunstenaars en artiesten zijn achter de schermen druk bezig om jou een prachtige wandelbeleving te geven op zaterdag 30 november. De komende vier woensdagen geven wij alvast een tipje van de sluier en krijg je een kleine impressie wat jij kunt verwachten tijdens de 7e editie van de Fjoertoer Egmond.

Kunstwerk CakTwoKerstmaaltijd

We trappen de rubriek af met het werk van CakTwo. We kennen CakTwo al van de eerdere kunstwerken van de spinnen en de wording van een vlinder tijdens de Fjoertoer Egmond. Dit jaar gaan zij voor een megagrote visgraat. Dit met een kleine knipoog naar het kerstmaal en de hoeveelheid voedsel dat er dan wordt gebruikt. Dit sluit natuurlijk helemaal aan bij het thema ‘Noflik December’ van dit jaar. Grote kans jij dit kunstwerk op het strand tegenkomt.