• Nieuws
  • Stempelpost TC Hogedijk stelt zich voor

Stempelpost TC Hogedijk stelt zich voor

Volgende week zaterdag licht Egmond weer massaal op voor de Fjoertoer! De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, zo ook bij stempelpost TC Hogedijk. Bij de vorige editie van de Fjoertoer pakte de tennisclub uit door Glow in the dark tennis te spelen. Dit jaar zal de club de deelnemers op een andere manier verrassen…

De tennisvereniging kent een 40 jarig bestaan en heeft als doel de tennissport te bevorderen, zowel recreatief als prestatief, voor de jeugd én voor senioren. Dit alles wordt gedaan in een vriendschappelijke, sportieve en relaxte sfeer. Vorig jaar nam de tennisclub voor het eerst mee als stempelpost aan de Fjoertoer.

Deze editie zullen de wandelaars worden verwelkomd door de leden van de club, die met elkaar de strijd aan gaan op de tennisbanen. Hiervoor zullen zij wel hun geliefde tennisracket moet inwisselen voor een wat scherpere variant. Geheel in het teken van het middeleeuwse thema van de wandeltocht krijgen zij namelijk een workshop zwaardvechten!

Alle wandelaars aan de 19 km Zuid en 26 km kunnen volgende week de zwaardgevechten bewonderen, wanneer zij hun stempel halen bij TC Hogedijk!