• Nieuws
  • Stempelpost de Prins Hendrik Stichting stelt zich voor

Stempelpost de Prins Hendrik Stichting stelt zich voor

Deze 6e editie is er een nieuw lichtpuntje op de route, namelijk de stempelpost bij de Prins Hendrik Stichting! Het prachtig statig gebouw is niet te missen in Egmond aan Zee. Alle wandelaars aan de Family Fjoertoer banen hun weg langs deze post en ontvangen hier een stempel.

De Prins Hendrik Stichting in Egmond aan Zee is het voormalig tehuis voor oud-zeelieden en hun partners. Tegenwoordig is het een modern seniorencomplex van De Zorgcirkel en biedt het onderdak aan zo’n 125 bewoners. Het monumentale hoofdgebouw, de maritieme sfeer en het scheepvaartmuseum zijn behouden gebleven. Enkele bewoners van het tehuis nemen zelf ook deel aan de Family Fjoertoer.

Op 24 november lopen de deelnemers door de verlichte tuin van de Prins Hendrik Stichting. De kleine wandelaars aan de Family Fjoertoer zullen worden verrast door ridders en jonkvrouwen. Laat je meenemen door deze personen terug in de tijd naar de Middeleeuwen. Zijn jullie al benieuwd hoe deze nieuwe stempelpost eruit zal zien tijdens de Fjoertoer Egmond? Tot dan!