• Nieuws
  • Stempelpost Stayokay Egmond stelt zich voor

Stempelpost Stayokay Egmond stelt zich voor

Wauw! Over een kleine maand is het zover, de Fjoertoer Egmond! Voor de zesde keer op rij zijn wij uitverkocht. De voorbereidingen voor de wandeltocht zijn al in volle gang. Ook zal stempelpost Stayokay in Egmond-Binnen weer alles uit de kast halen met de Fjoertoer.

Stayokay Egmond is een modern en duurzaam hostel, aan de Kennemerduinen en gelegen aan bij het strand. De ontspannen sfeer, de gezellige bar, drie mooie zalen, zonovergroten terrassen, en mogelijkheden voor vele kinder- en sportactiviteiten typeren dit hostel. Elk jaar met de Fjoertoer verblijven er in de Stayokay enkele van onze deelnemers. Zo kunnen zij goed uitgerust aan de start verschijnen of na het Vuurtorenfeest in Hotel Zuiderduin direct weer in bed ploffen.

Wanneer de deelnemers van de 19 km Zuid en 26 km verder wandelen richting het centrum van Egmond-Binnen, slaat de 14 km af naar stempelpost Stayokay. Hier worden de wandelaars verwelkomd door een Middeleeuwse band. Dit jaar loopt de routing iets anders in Stayokay dan in de voorgaande edities bij de Fjoertoer.