• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin ligt in Egmond aan Zee met het brede zandstrand op slechts 100 meter. In dit gerenommeerde 4-sterrenhotel vind je een grote diversiteit aan faciliteiten. Naast modern ingerichte hotelkamers, appartementen en suites beschikt  het hotel over een geheel vernieuwd restaurant, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een gevarieerd dinerbuffet. Voor een drankje kun je terecht in de sfeervolle bistro en gezellige pub. Op de squashbaan en in de fitnessruimte kun je je van je sportieve kant laten zien. In het hotel kun je verder heerlijk ontspannen in de sauna-accommodatie en het verwarmde binnenzwembad. Voor massages en beautybehandelingen ben je van harte welkom in het wellness center. Kleine kinderen kunnen zich in het indoor speelparadijs ‘Wally de Walrus’  volledig uitleven. In het hotel vind je 8 moderne bowlingbanen voorzien van spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer.

Hotel Zuiderduin werkt al jaren nauw samen met Le Champion. Deze samenwerking is inmiddels uitgebreid naar zes evenementen: de AGU Egmond-Pier-Egmond, de Saucony Halve Marathon van Egmond, de Egmond Wandelmarathon tegen reuma, de Plus Wandelvierdaagse Alkmaar, de Fietsvierdaagse Alkmaar en uiteraard de Fjoertoer Egmond. Van dit laatste evenement is het hotel vanaf de eerste editie hoofdsponsor. De start vindt plaats op het parkeerterrein van het hotel. Voorafgaand aan de start kun je in het restaurant genieten van een uitgebreide maaltijd en in de evenementenzaal zijn alle deelnemers na afloop van de Fjoertoer van harte welkom voor het afsluitende vuurtorenfeest.

Voor meer informatie over de zee aan mogelijkheden: www.zuiderduin.nl

Oscillococciunum

Fjoertoer-helden weten waar ze aan beginnen…..

Vele kilometers wandelen onder uitdagende omstandigheden;  in de herfst in het pikkedonker en een temperatuur die zomaar richting het nulpunt kan dalen. Op een plek waar de wind vrij spel heeft. Je mag wel stellen dat de Fjoertoer een prestatie van topniveau is!

Om zo’n topprestatie te leveren bereid je je goed voor
Je zorgt ervoor dat je de nodige kilometers in de benen hebt en straks met goede schoenen en weerbestendige kleding aan de start verschijnt. Waar je misschien niet zo snel aan denkt is op tijd maatregelen nemen die je helpen ook daadwerkelijk aan de start te verschijnen. Want zodra de “r” in de maand zit kunnen je plannen voor 24 november zomaar worden gedwarsboomd.

Een buisje per week
Oscillococcinum® wil je volop laten genieten van de winter. De Fjoertoer Egmond is daar een voorbeeld van. Samen van een stevige wandeltocht genieten waarbij je onderweg verrast wordt door bijzondere licht- en geluidseffecten. Neem elke week één buisje Oscillococcinum en jij (en je gezin) staan op 24 november aan de start!

Oscillococcinum is één van de merken van Salveo Pharma; wij zijn verantwoordelijk voor de productontwikkeling, verkoop, marketing en distributie van o.a. Trachitol®, isla® pastilles, Prospan®, Nisita® en Losimed®. Onze merken kunnen je helpen bij hoest, keelpijn, neusverkoudheid en diarree en zijn vrij verkrijgbaar (zonder recept) bij de drogisterij, gezondheidswinkel, supermarkt en apotheek.

Als partner zetten wij ons in om, samen met Le Champion, wandelaars optimaal te laten genieten van het winterseizoen zoals van het fantastische evenement de Fjoertoer Egmond.

Kijk voor meer informatie op www.oscillococcinum.nl

Noordhollands Dagblad

DrukwerkNoordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt je op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij je in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.

Salamon

Salomon is begonnen in 1947 in de Franse Alpen. Salomon kenmerkt zich door de drive om progressieve producten te maken die je de vrijheid bieden en je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Bewegingsvrijheid, lichtgewicht materialen en bescherming tegen de elementen is waar het bij Salomon om draait. De Salomon ontwerpers werken dan ook dagelijks samen met topatleten om het ultieme vrijheidsgevoel, comfort en bescherming te kunnen garanderen. Of je nu een outdoor liefhebber, skiër, trail runner of mountaineer bent, Salomon ontwerpt haar producten voor de activiteit die jij het liefst doet.

Voor meer informatie, zie https://www.salomon.com/nl/

Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Trans-iX

Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij je bij het technisch beheer van je werkplekken en het online houden van websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor je kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heb je vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vind je geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.