Tarieven

Geniet van een prachtige wandeling door de Egmonden en Bergen aan Zee. Je wordt vermaakt door talloze acts van vuur, geluid en licht. Een wandeltocht over het strand, door het dorp en de duinen. Kortom, deze mag je niet missen!

De 8ste editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2020.  

Let op! Er is geen na-inschrijving bij de Fjoertoer Egmond. 
Via je persoonlijke account kun je jouw inschrijving controleren.

Bij je inschrijving is inbegrepen:
Startbewijs (programmaboekje en stempelkaart), uitgebreide verzorging bij stempelposten, uitgepijlde routes, medische voorzieningen, fjoertoercap met led-verlichting, herinnering voor wandelboekje en herinneringspin (medaille).

Tarieven  
Family Fjoertoer (per persoon)€ 12,50
14 km (per persoon)€ 22,50
19 km Noord (per persoon)€ 24,50 
19 km Zuid (per persoon)€ 24,50
26 km (per persoon)€ 26,50
Fjoertoertrui (voorverkoop)€ 22,50 
Fjoertoertrui (op de dag)€ 25,00  
Pendelbusticket retour (voorverkoop)€   4,00 
Pendelbusticket (dagverkoop)€   4,00 
* Startbewijzen zijn incl. BTW 
  
  

Het inschrijftarief van de Fjoertoer Egmond is dit jaar verhoogd met € 2,50. We organiseren dit jaar de Fjoertoer Egmond op twee avonden, dit zorgt ervoor dat het meer kosten met zich meebrengt. Door het inschrijfgeld te verhogen kunnen wij dezelfde kwaliteit leveren zoals jullie gewend zijn van voorgaande jaren en daarmee het Fjoertoer-concept waarborgen.

Let op! De Fjoertoer Egmond is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens i.v.m. het zware parcours en enkele trappen op de route. Het mee laten lopen van een hond is alleen mogelijk wanneer deze aangelijnd en goed verlicht is middels lichtjes aan bijvoorbeeld de halsband. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.