Inschrijven Family Fjoertoer

In 2017 heeft de Fjoertoer Egmond de Family Fjoertoer geïntroduceerd, dit in het teken van het vijfjarig bestaan van de Fjoertoer Egmond. De Family Fjoertoer is speciaal bedacht voor de kinderen, vaders en moeders en opa's en oma's. De inschrijving van de Family Fjoertoer is geopend.

Bij jouw Family Fjoertoer is inbegrepen:

  • Voor de start
    Warming-up bij de start, speciale Family Fjoertoer stempelkaart en  fjoertoercap.
  • Onderweg
    Volledig uitgepijlde routes, vuur-, licht- en geluidsacts op de route, uitgebreide verzorging bij de stempelposten en medische verzorging,
  • Na de finish
    Welverdiende herinneringspin.

Inschrijven werkt als volgt
Een startbewijs voor de Family Fjoertoer kost € 12,50. Bij iedere deelname van één kind moet minimaal één volwassene staan ingeschreven, dus je moet met minimaal twee personen zijn om je in te schrijven. 

Het is niet de bedoeling dat alleen volwassenen zich opgeven voor de Family Fjoertoer. Deze is alleen bedoeld voor kinderen. 

Inschrijfprocedure

Wil jij je inschrijven voor de Family Fjoertoer. Klik dan in het inschrijfformulier op ‘maak een team aan’. Vervolgens vul je daar al je familieleden in en daarna ben jij als gezin aangemeld. De familieleden moeten daarna nog allemaal individueel hun gegevens bewerken en de noodcontactpersoon toevoegen.