Extra te bestellen

Inbegrepen bij jouw inschrijving

De Fjoertoer Egmond zorgt dat alles tot in de puntjes voor jou wordt geregeld. Jouw startbewijs/stempelkaart krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Er zijn diverse stempelposten waar je onderweg wat te eten of drinken krijgt. Uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde herinneringspin en voor de liefhebber een wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

 • Voor de start
  Verzorgde warming-up bij de start, stempelkaart, fjoertoertasje en fjoertoercap. 
 • Onderweg
  Volledig uitgepijlde routes, meer dan 50 licht-, geluid- en vuurshows, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen.
 • Na de finish
  Herinneringspin, feest in Zuiderduin, warm onthaal als je van het strand komt. 

Extra opties

Wil je jouw Fjoertoer Egmond helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties!

Fjoertoertrui
Dit jaar hebben we geen wandelshirt, maar een speciale Fjoertoertrui. Een heerlijk warme trui die zeker van pas komt tijdens de Fjoertoer Egmond. Je kunt een Fjoertoertrui bestellen bij jouw inschrijving voor € 22,50. Wandel jij op 30 november warm en in stijl? 

Pendelbus ticket
Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Fjoertoer Egmond héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 5,-. 

Fjoertoermaaltijd
Op zaterdag 30 november kun je tussen 14.00 en 19.00 uur genieten van een Fjoertoermaaltijd in Hotel Zuiderduin, de optimale voorbereiding voor de Fjoertoer Egmond. Je kunt de maaltijd rechtstreeks bij Hotel Zuiderduin reserveren. De kosten voor de Fjoertoermaaltijd zijn € 18,00 euro bij voorinschrijving. Als je op de dag zelf de Fjoertoermaaltijd in het hotel bestelt, betaal je € 22,00. Zie hier meer informatie over de maaltijd. 

Optie

 • Lid worden Le Champion;
  Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun je als lid eerder inschrijven voor de Fjoertoer Egmond. Zo weet je zeker dat je verzekerd bent van een startbewijs.