• Nieuws
  • Update Fjoertoer Egmond

Update Fjoertoer Egmond

Dinsdag 13 oktober werd tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat er de komende vier weken geen evenementen georganiseerd mogen worden. Deze aangescherpte maatregel roept logischerwijs direct de vraag op of de Fjoertoer Egmond dit jaar wel door kan gaan. Vooralsnog staat de Fjoertoer Egmond gepland op vrijdag 27 en zaterdag 28 november. Wij zijn nog steeds in goed overleg met de betrokken instanties over een aangepaste vorm van het evenement. Voor de organisatie van ons evenement staan de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers altijd voorop.

De komende tijd houden wij de situatie rondom de COVID-19 maatregelen nauwlettend in de gaten. Begin november verwachten wij tot een besluit te komen en zullen dan alle ingeschreven deelnemers informeren. Wij rekenen op jouw begrip.