• Nieuws
  • Heel veel wandelplezier!

Heel veel wandelplezier!

Vanavond genieten ruim 10.000 wandelaars van de 7e editie van de Fjoertoer Egmond. Een uniek wandelavontuur langs tal van indrukwekkende licht-, vuur- en geluidsacts. Voor één avond wordt Egmond weer omgetoverd tot een sprookjeswonderland.

Bij inschrijving was er keuze uit 5 verschillende afstanden: 26 km, 19 km (Noord of Zuid), 14 km en de Family Walk van 6 km. Op de route hebben de kunstenaars en artiesten allerlei spektakel voor hen in petto. Het thema ‘Noflik December’ vormt de inspiratie voor de kunstenaars en artiesten. Na afloop is er nog een hoop gezelligheid op het Pompplein en kan genoten worden van het Fjoertoer Feest in Hotel Zuiderduin.

Namens Le Champion wensen wij alle deelnemers heel veel wandelplezier.

Houd onze Facebookpagina in de gaten om niks te missen van de Fjoertoer Egmond.