• Nieuws
  • Stempelpost Restaurant Natuurlijk stelt zich voor

Stempelpost Restaurant Natuurlijk stelt zich voor

De laatste woensdag voor de Fjoertoer Egmond sluiten wij de rubriek af met Stempelpost Restaurant Natuurlijk. Voor het eerst zullen er meer dan 10.000 wandelaars aan de start van het wandelevenement verschijnen. Net als voorgaande edities zal het restaurant in Egmond aan Zee weer oplichten tijdens de Fjoertoer.

Restaurant Natuurlijk is altijd op zoek naar de beste en eerlijkste producten. Voor alle gerechten bij de eetgelegenheid wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame, biologische en streekgebonden producten. Naast alleen eten biedt Natuurlijk ook workshops, kinderfeestjes en midgetgolf. Voor jong en oud is er dus genoeg te beleven bij het restaurant.

Ook tijdens de Fjoertoer zal er voor iedereen genoeg te beleven zijn. Al onze kleine en volwassen wandelaars aan de Family Fjoertoer kunnen rekenen op een warm, gezellig en gastvrij onthaal. Zij ontvangen hier allemaal een stempel. Tevens zullen de deelnemers van de 14 km en 19 km Zuid hun weg banen langs het restaurant.

Het licht van de rubriek ‘Stempelpost stelt zich voor’ gaat nu uit, maar aankomende zaterdag zullen al deze stempelposten in de schijnwerpers staan. De organisatie wenst alle deelnemers aankomende zaterdag veel wandelplezier toe!