• Nieuws
  • Fjoertoer Egmond uitverkocht met een recordaantal

Fjoertoer Egmond uitverkocht met een recordaantal

De Fjoertoer behoudt de 100% score: net als alle voorgaande edities is ook de 6e editie van de wandeltocht, die start in Egmond aan Zee, uitverkocht! De Fjoertoer 2018 zal met een extra gouden randje de boeken ingaan, want voor het eerst zullen er meer dan 10.000 deelnemers aan de start verschijnen. 

Op zaterdag 24 november zijn Egmond aan Zee, Egmond-binnen, Egmond aan den Hoef en Bergen aan Zee weer omgetoverd tot een sprookjeswonderland. Wandelaars kunnen onderweg genieten van de inzet van kunstenaars, creatievelingen, horeca, andere deelnemers en niet te vergeten de bewoners die strijden om de felbegeerde prijs: ‘Wie is de Fjoerste’, waarbij woningen worden versierd en op een verrassende wijze in contact worden gebracht met de wandelaars. 

Het thema van dit jaar is ‘Middeleeuws Egmont’. Inderdaad, Middeleeuws Egmont met een ‘t’ in plaats van een ‘d’, zoals het vroeger was. Lees hier meer over het thema. 

Aftermovie

Kortom de Fjoertoer 2018 wordt een groot succes. En wil je alvast in de stemming komen? Volg dan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/FjoertoerEgmond/ of check onderstaande de aftermovie van vorig jaar.