• Nieuws
  • Stempelpost Roompot Kustpark stelt zich voor

Stempelpost Roompot Kustpark stelt zich voor

Midden in de duinen van Egmond aan Zee ligt Roompot Kustpark. Het park is de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie met kinderen of om te genieten van de natuur te voet of met de fiets. Alle deelnemers van de 14 km, 19 km Zuid en de Family Fjoertoer worden verwelkomd bij het vakantiepark.

Leuk om te weten
De Roompot in Egmond aan Zee heeft één toegangsweg, maar speciaal voor de Fjoertoer Egmond wordt er een extra ingang gecreëerd. Op het Delverspad worden het hek, de planten en een duin verwijderd, om op die manier het terrein van de Roompot op te kunnen wandelen. Na het evenement worden alle werkzaamheden hersteld en lijkt het alsof er nooit iets is gebeurd.

Vorig jaar was het een wintersport sfeertje bij de Roompot, dit jaar kun je heel wat anders verwachten. Het animatieteam van de Roompot gaat zijn uiterste best doen er een Middeleeuws feestje van te maken. Wie weet is ook mascotte Koos Konijn wel als ridder verkleed?