• Nieuws
  • Stempelpost de Slotweg stelt zich voor

Stempelpost de Slotweg stelt zich voor

Deze week in de schijnwerpers: stempelpost de Slotweg! De Slotweg is ieder jaar één van de hoogtepunten op de route. De bewoners van deze straat doen jaarlijks hun uiterste best om de doorkomst weer tot een succes te maken. 

Aan de Slotweg liggen de Slotkapel, de Slotgracht en het pand van Historisch Egmond. De straat zorgt daarmee dat er over een lengte van bijna een kilometer genoeg te beleven valt. 

Dit jaar brengt de Slotweg je nog meer terug in de Middeleeuwse sferen. Daar hoort uiteraard veel vuur bij, maar ook muziek die ervoor zorgt dat je mee wordt teruggenomen in de tijd. Tevens gaat de straatverlichting uit en wordt de route aangegeven door honderden potjes met waxinelichtjes.

Alle wandelaars van de 26 km, 19 km Noord, 19 km Zuid en de 14 km leggen hun route langs de Slotweg.