• Nieuws
  • Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

De Fjoertoer Egmond wordt al jaren met passie en veel liefde voor de wandelsport georganiseerd door Le Champion. Dit is echter niet het enige wandelevenement dat we organiseren. Hieronder een overzicht van onze wandelkalender voor het komende half jaar. We hopen je graag weer aan de start van één van onze evenementen te verwelkomen! 

Amsterdam Light Walk (27 december)

Tijdens deze avondwandeling loop je door de prachtig verlichtte straten van Amsterdam. Het historische centrum licht tijdens de wintermaanden op en de wandeltochten van 10 en 15 km nemen je mee langs versierde grachten, straten en verschillende kerstmarkten. Meer info en inschrijven: https://www.amsterdamlightwalk.nl/

Egmond Wandel Marathon tegen reuma (27 en 28 januari)

Hét begin van het nieuwe wandeljaar. De weersomstandigheden zijn nooit hetzelfde; het kan sneeuwen en koud zijn maar ook lenteachtig met een heerlijk zonnetje. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: het prachtige parcours langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. 

Meer info en inschrijven:https://www.egmondwandelmarathon.nl/ 

30 van Zandvoort (24 maart)

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg.

Meer info en inschrijven: https://www.30vanzandvoort.nl/

Wandelvierdaagse Bali (7 t/m 10 mei)

In mei en juni kunnen wandelaars vier dagen wandelen in Bali. Wandelaars kunnen kiezen uit 12 of 2o km en lopen in een groep van 25 tot 30 personen. De wandelroutes gaan door terrasvormige rijstvelden, langs de hindoetempels. Kortom een indrukwekkende belevenis. 

Meer info en inschrijven: https://www.lechampion.nl/evenement/462/

Oer-IJ Expeditie (10 mei)

Een ontdekkingswandeltocht door een bijna vergeten landschap, dat is de Oer-IJ Expeditie. Vorig jaar voor het eerst georganiseerd voor 2.500 wandelaars. Dit jaar voor de tweede keer waarbij er weer een nieuw thema aan de wandeltocht wordt toegevoegd waardoor het ieder jaar weer een nieuwe wandeling wordt.

Meer info en inschrijven: https://www.oerijexpeditie.nl/

Plus Wandel4daagse Alkmaar (20 t/m 23 juni)

De Plus Wandel4daagse Alkmaar streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats. De vierdaagse is ook bijzonder vanwege de mogelijkheid te kiezen uit vijf afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km.