• Nieuws
  • Bewonerswedstrijd: “Wie wordt de Fjoerste 2017?”

Bewonerswedstrijd: “Wie wordt de Fjoerste 2017?”

Een Fjoertoer organiseer je niet alleen. Organisatie Le Champion doet dit ieder jaar samen met vele kunstenaars, creatievelingen, horeca, deelnemers en externe partijen. Daarnaast zijn de bewoners die wonen aan de route van de Fjoertoer Egmond erg belangrijk, zij kunnen ervoor zorgen dat de deelnemers een bijzondere doorkomst door de Egmonden en Bergen aan Zee ervaren. 

Deelnemende huizen strijden ieder jaar om een felbegeerde prijs: “Wie is de Fjoerste?”. We dagen alle bewoners uit om mee te doen met deze bewonerswedstrijd. Ieder deelnemend huis had een bord in de tuin met een deelnemersnummer. Deelnemers van de Fjoertoer Egmond lopen langs alle huizen en kunnen na afloop hun stem uitbrengen op het mooiste huis of de mooist versierde tuin. De hoofdprijzen worden bezorgd onder de nummer 1, 2 en 3. 

 [button url=”https://www.noordhollandsdagblad.nl/lezersactie/stem-op-de-fjoerste-van-fjoertoer-2017″ label=”Stem hier op het Fjoerste huis”]