Goede doel

Bouw onderkomen KNRM en Reddingsbrigade Egmond het nieuwe goede doel voor de Fjoertoer. De deelnemers kunnen tijdens de inschrijving geld doneren voor dit nieuwe reddingsstation. De Egmondse Reddingsbrigade en KNRM Egmond openen in april 2018 het nieuwe moderne en multifunctionele reddingstation. De samenwerking tussen de KNRM en de Reddingsbrigade Egmond komt ten goede van de kwaliteit van reddingsacties en veiligheid. 

Steun dit mooie nieuwe onderkomen door een wandtegel, kop en schotel, stoel of een tafel of een meervoud hiervan te doneren in de vorm van een geldbedrag. 

KNRM Egmond aan Zee
KNRM reddingstation Egmond heeft het open water en de kust als werkgebied. Sinds 1824 verleent de KNRM al hulp, dit was voornamelijk toen gericht op de grote scheepvaart. De toenemende recreatie en bijbehorende hulpvraag, zorgde ervoor dat beide organisaties de laatste jaren steeds vaker met elkaar in aanraking zijn gekomen. 

De Egmondse Reddingsbrigade
De Egmondse Reddingsbrigade zorgt al sinds 1928 voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee. Op het water gaat het over de eerste kilometer uit de kust. De Egmondse Reddingsbrigade heeft als belangrijkste taken preventie, toezicht en hulpverlening. Het werven en opleiden van vrijwilligers en het goed onderhouden van materieel zijn hiervoor essentieel. 

KNRM bij Fjoertoer Egmond
De KNRM zal bij de Fjoertoer Egmond een verrassende lichtact verzorgen.

Meer informatie: www.knrm.nl

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief