Nieuws /

Bekijk hier de aftermovie van de Fjoertoer Egmond 2016

Bekijk hier de aftermovie van de Fjoertoer Egmond 2016. De uitverkochte Fjoertoer Egmond werd dit jaar voor de 4e keer gehouden en was wederom een doorslaand succes. 8.000 wandelaars liepen verdeeld over 4 prachtige afstanden deze unieke wandeltocht.

8.000 wandelaars!

De 8.000 wandelaars gingen in Egmond aan zee van start en liepen door de versierde dorpjes waar bewoners enthousiast meededen. Door bossen en duinen en ook werd het mooie strand van Bergen en Egmond aangedaan.

Onderweg op de routes kwamen ze bijna 50 kunst- en lichtobjecten tegen die allen het thema “De zee geeft en de zee neemt” symboliseerden.

Foto’s Fjoertoer Egmond

De eerste foto’s staan inmiddels op onze Facebookpagina. Bekijk ze hier.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief