Nieuws /

De limiet is bereikt! De inschrijving is gesloten.

Met trots kunnen wij melden dat de limiet van 8.000 wandelaars voor de Fjoertoer Egmond is bereikt! 8.000 wandelaars gaan op zaterdag 26 november genieten van een bijzondere wandeling in de omgeving van Egmond. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven. Er is ook geen na-inschrijving.

Kom alvast in de stemming! 
Deel samen met ons de voorpret en like de Facebookpagina van Fjoertoer Egmond. 

Een andere sfeervolle wandeltocht 
Dinsdag 27 december vindt de 2e editie van de Amsterdam Light Walk plaats. Een avondwandeling in een waar lichtjesparadijs. Tijdens de wintermaanden licht de historische stad op en de 15 km wandeling neemt je mee langs de prachtig met licht versierde straten, grachten en kerstmarkten van Amsterdam. Met als één van de hoogtepunten de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival.

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief